Het Grootste Clubhart - Update stemprocedure


- 26/10/15 -

Gazet van Antwerpen draagt regiosport hoog in het vaandel. Daarom gaan ze op zoek naar 'Het Grootste Clubhart' van de regio.

Wie verdient eeuwige roem bij Wavoc? Wie wordt het Clubhart in OLV Waver, onze regio en wie wordt de absolute stemmenkampioen? Naast deze eewige roem kunnen we ook nog een mooie prijs voor de club in de wacht slepen.

Wavoc nomineert jeugdcoördinator Maarten De Weerdt (en ook Katrien Scheers, maar we mogen maar één naam doorgeven :() als clubhart.

Maarten en Katrien zijn de drijvende krachten achter de uitbouw van de jeugdwerking van onze volleybalclub. Als trainer/jeugdcoördinator hebben ze er mee voor gezorgd dat het aantal jeugdleden en ploegen verdubbeld is, dat ook de allerkleinsten kunnen komen volleyballen in de volleybalschool, dat er een uitstekende communicatie en samenwerking met de ouders is,...

Hoe stemmen?

Stemmen kan vanaf maandag 26 oktober tot en met zondag 22 november op de website van GVA.
Stap 1: zoek met behulp van het veld 'Zoeken op clubnaam' naar Wavoc
Stap 2: klik op het (enige) zoekresultaat
Stap 3: klik op 'Stem nu op jouw clubhart'
Stap 4: je moet een emailadres ingeven en op 'Ga verder' klikken
Stap 5: je stem is geregistreerd!
Stap 6: moedig iedereen aan om op Maarten te stemmen!

!!!!!! BELANGRIJK Als je op Wavoc zoekt, krijg je 2 resultaten (er moet ergens iets zijn misgegaan bij de registratie, we zoeken het uit), je moet stemmen op het zoekresultaat waar uitleg staat na 'Stem op Maarten want'.

Het Grootste Clubhart