Start2Volley-tornooien

DatumLocatieWieSpelvormInschrijven voor...via...
24/10/20 13u00 - 15u00Sporthal Kon. Atheneum
Ekeren
U7, U8, U9, U111-115/10deze link
10/01/21 10u00 - 12u00Sporthal Kon. Atheneum
Ekeren
U9, U112-2
23/01/21Sporthal De Plaon
Mechelen
U7, U8, U9, U111-1
13/03/21Sporthal De Plaon
Mechelen
U9, U112-2

Wat?

Met al onze beginnende volleyballers en niet-competitiespelers nemen we deel aan verschillende Start2Volley-tornooien. Op deze tornooien worden er verschillende wedstrijdjes 1 tegen 1 en/of 2 tegen 2 gespeeld. De spelregels zijn aangepast zodat iedereen kan deelnemen op zijn of haar niveau. Tof en leerrijk, een echte aanrader!


Hoe inschrijven?

Je kan je per tornooi inschrijven via het online inschrijvingsformulier dat je hierboven vindt. Schrijf tijdig in want om praktische redenen worden laattijdige inschrijvingen niet meer aanvaard. Enkele dagen voor het tornooi krijg je een bevestiging van je inschrijving en de vervoersafspraken.


Vervoer?

We proberen zoveel mogelijk samen te rijden. Om ter plaatse te geraken, vragen we aan de ouders om voor vervoer te zorgen. Duid aan op het online inschrijvingsformulier of je voor vervoer kan zorgen, of je graag meerijdt of dat je rechtstreeks komt.


Coaching en begeleiding?

Wavoc-trainers Katrien Scheers en Hans Scheers zijn samen met enkele assistent-coaches aanwezig op de tornooien om de deelnemers van wavoc te coachen. Extra begeleiding is altijd welkom. Duid daarom aan op het online inschrijvingsformulier of je als ouder een ploegje wil begeleiden. Indien nodig kunnen we het trainersteam dat meegaat aanvullen met enkele ouders. Als begeleidende ouder zorg je er dan vooral voor dat de kinderen op het juiste moment op het juiste terrein staan.


Meebrengen of aandoen?

- Sportschoenen en sportsokken
- Drinkbus met water
- Short
- Wavoc t-shirt (of blauwe t-shirt)
- Trui of vest om overaan te doen
- Vermits er meestal veel volk is in de kleedkamers is het niet verplicht om te douchen.