Heropening Wavoc-shop


- 25/06/21 -
Wavoc Shop

Tot en met 18 juli voorzien we opnieuw en bestelmoment in onze Wavoc-shop.
Nog tot en met 18 juli 23u59 kan je je bestellingen plaatsen via de pagina van de shop.

Lees meer...

Trooper


- 17/01/21 -
Trooper

Trooper is een online platform waardoor aangemeldde verenigingen een percentje ontvangen op jouw aankopen in allerlei webshops zoals Coolblue, Collect&Go, Jbc,... Alles wat je moet doen, is via deze pagina naar je favoriete webshop surfen en je aankopen te doen. Op onze Trooper pagina staat een uitgebreide lijst van webshops die hieraan meedoen.

Lees meer...

Wavoc Kerstshopping


- 10/11/20 -
Kerstshopping

Het is weer zover, de feestdagen komen eraan! Maar wat is een kerstetentje zonder een lekker wijntje of het beste lokale streekbier?

Lees meer...

Corona-update trainingen en wedstrijden


- 26/10/20 -

Recent heeft Volley Vlaanderen beslist om voor alle spelers vanaf U13 de wedstrijden op te schorten tot 9 november. Trainingen zijn toegelaten op voorwaarde dat er geen contact is tussen de spelers en er ten allen tijde 1,5m afstand wordt gerespecteerd. De U11-reeksen mogen verder blijven trainen en wedstrijden spelen.

Lees meer...

Tijdelijk stopzetting trainingen en wedstrijden


- 12/10/20 -

Als gevolg van de beslissing van minister Weyts (sporza.be) :
'Vlaams minister van Sport Ben Weyts heeft de regels voor indoorsporten verstrengd. Vanaf woensdag geldt "code oranje" voor de zaalsporten waarbij het onmogelijk is om 1,5 meter afstand te houden. Dit geldt voor iedereen ouder dan 12 jaar.'
zullen er vanaf vandaag geen trainingen en geen wedstrijden meer doorgaan voor alle ploegen buiten de U11. Voor de U11 bekijken we wat er nog mogelijk is, voorlopig mogen zij blijven verderdoen.
We wachten op de beslissingen van de bond om te zien hoe het verdergaat met de competities.

Lees meer...

Aantal artikels per pagina : 5 | 10 | 25

[1] 2 3 ... 50 Volgende