Meisjes U19 naar bekerfinale


- 14/02/15 -

De meisjes U19 hebben zich tegen Sveka Schoten 1 geplaatst voor de finale van de U19 bekercompetitie.

One team, one goal, two coaches. Reeds een uur voor het begin van de wedstrijd stond de U19 selectie van coaches Katrien en Maarten op het veld voor de opwarming. Hongerig naar een mooie bekroning van het seizoen: de bekerfinale!

De eerste set begon dramatisch: 8-1 achter bij de eerste time-out. Hierna was de trein echter vertrokken: mooi samenspel, goede communicatie, gevarieerde passes, enkele kill blocks,... Onze meisjes stoomden door naar setwinst 25-20!

De tweede set was een set met vele fouten aan beide kanten. Onze aanvalsters maakten echter het verschil: set 2 naar Wavoc en op 1 set van de finale!

Set 3: de befaamde moeilijke set, aldus de meisjes. Zo is het ook gebleken: alles liep wat minder dan in de vorige sets en er werd met duidelijke 25-19 cijfers verloren.

Een 'accident de parcours', zo bleek achteraf. De meisjes vonden opnieuw hun vastberadenheid: Wij willen naar die finale! Dit was duidelijk zichtbaar op het veld in set 4: na een gelijkmatig begin, stoomden ze via stevige opslagen, technische aanvallen en enkele blocks door naar setwinst.
1-3 winst en een plaats in de bekerfinale als beloning! Proficiat meisjes en coaches!

De finale wordt op vrijdag 1 mei gespeeld om 14u tegen K Mortsel VC. Houd zeker de website in het oog voor meer informatie.

Meisjes U19