Coronaregels sporthal Bruultjeshoek


- 27/11/21 -

Mondmaskerplicht in de sporthallen

Iedereen vanaf 10 jaar die zich in een sporthal begeeft/bevindt, draagt een mondmasker dat mond en neus bedekt, behalve tijdens het sporten.
Sporters/vrijwilligers/begeleiders => MONDMASKER voor al wie niet aan het sporten is. Deelnemers en medewerkers aan evenementen worden in de regel niet tot het publiek gerekend.
Ter info: ook in de cafetaria moet vanaf nu een mondmasker gedragen worden bij het verplaatsen, naar de wc gaan, …

Publiek bij indoor sporten

Vanaf zaterdag 27 november worden toeschouwers niet meer toegelaten in de sporthal. Ouders van kinderen die zelf hun weg kennen naar hun training of wedstrijd, zetten de sporters bij de ingang af. Zo vermijden we drukte in de gangen en kleedkamers. Kortom, alle niet-sporters blijven buiten de sporthal.
Uitzonderingen:
- heel jonge kinderen en hulpbehoevenden. - ouders van jongeren tot 18 jaar die de kinderen naar de sport brengen mogen wel als publiek in de sporthal toegelaten worden. Enkel bij wedstrijden. Beperk dit echter ook zoveel mogelijk, we vragen om slechts één ouder het kind te laten vergezellen.

Ouders en bezoekers zijn uiteraard wél welkom in de cafetaria mits het volgen van de daar geldende richtlijnen; Covid Safe Ticket, mondmasker bij verplaatsing, max 6 personen per tafel, …

Kleedkamers CO2-meters

Omtrent gebruik van kleedkamers wordt er aangeraden dit zoveel mogelijk te beperken.
Houd steeds rekening met de CO2-metingen, zeker bij in gebruikname van de kleedkamers. Dit om besmetting over de teams heen zoveel mogelijk te vermijden. De instructies vind je aan de binnenkant van de deur van de kleedkamer.

Algemene regels

Afspraken rond ‘Ventilatie’, ‘ontsmetting van handen’, ‘afstand houden (als je niet aan het sporten bent)’ en ‘thuis blijven bij symptomen’ blijven uiteraard van kracht.