Specialisatietrainingen


- 05/08/21 -

Beste Wavoc en Mavoc-jeugdspeler,

Het volleybalseizoen 2021-2020 komt met rasse schreden dichterbij. Het bestuur is al een tijdje bezig met de voorbereidingen hiervan en we gaan ervan uit dat we een normaal seizoen kunnen spelen. Dat wil zeggen trainen, wedstrijden spelen, deelnemen aan bekercompetitie maar vooral terug volleybal plezier beleven en opnieuw het clubgevoel aanwakkeren.

Voor volgend seizoen kunnen we jullie ook een nieuw initiatief aankondigen. Een samenwerking tussen WAVOC en MAVOC waarbij we gemeenschappelijke specialisatie trainingen aanbieden, en dit op maandelijkse basis. Voor de U11 en U13 zullen deze op zondag voormiddag plaatsvinden in Bruultjeshoek, voor de U15 en U17 op vrijdag avond in de Ploan. Samen trainen met andere spelers, training krijgen van andere trainers zal een leerrijke ervaring zijn voor iedere speler die hieraan deelneemt. Wij raden dit dan ook aan!

Tijdens deze trainingen zal er rond specifieke thema’s gewerkt worden en hiervoor zullen ook externe trainers uitgenodigd worden, enkele (ex)professionele volleyballers maken alvast hun opwachting.

De organisatie van deze trainingen is voor Wavoc in handen van Maarten De Weerdt en Steven Krokaert, bij Mavoc door Ilka Borrie en Amparo Velez Guitierez.

Inschrijven kan via de links hieronder. We vragen deze voor eind augustus in te vullen. In de formulieren vind je ook de datums terug.

- U11: https://forms.gle/5QMSCiFBtMebg2md8
- U13: https://forms.gle/3h6SAndKu81bHSPFA
- U15: https://forms.gle/UxBkYdqvLeNVPSFA6
- U17/U19: https://forms.gle/a9tuQcBSUE69VZLW7

We kijken al uit naar jullie enthousiaste deelname.
Katleen – Maarten – Amparo – Steven en Ilka