Oproep tappers sportpaleis


- 07/11/18 -

Onze vaste tapploeg houdt er op het einde van 2018, na bijna 20 jaar dienst mee op. Zowel de eindverantwoordelijken als de vaste tappers stoppen er dus mee. De inkomsten vormen een belangrijk deel van onze totaalinkomsten en zorgt ervoor dat we onze lidgelden laag kunnen houden.

Uiteraard willen we proberen om met een nieuwe tapploeg, met nieuwe verantwoordelijken, onze tapactiviteiten verder te zetten. Hierbij willen we daarom nog eens een oproep doen voor mensen die deel willen uitmaken van de nieuwe tapploeg, als verantwoordelijke, als vaste tapper, als regelmatige tapper,...
We zullen een informatieve vergadering voor de geïnteresseerden organiseren waarop de huidige verantwoordelijken Guy en Etienne een woordje uitleg zullen geven bij het takenpakket. Indien je interesse hebt, mag je ons een seintje geven via contact@wavoc.be voor 15 november. Daarna kan een datum voor de vergadering worden afgesproken.

Daarnaast hebben we ook nog aantal tappers nodig voor de Sinterklaasshow op zaterdag 1 december om 17u. Je mag hiervoor Guy (guy.vanderhulst@telenet.be) contacteren.