JU13: Vice-bekerwinnaars

- 02/05/16 -

Onze Jongens U13 speelden afgelopen zondag de bekerfinale tegen hun leeftijdsgenoten van Hellvoc Hemiksem.

De jongens van coach Jonas, Tom en Katrien schoten moeizaam uit de startblokken: zo stond het 8-16 bij de tweede time-out in de eerste set. Daarna maakten ze echter hun achterstand in een mum van tijd ongedaan: ze kwamen terug tot 22-22. Na 3 setballen weggewerkt te hebben, kregen bij een 27-26 tussenstand zelf een eerste setbal. Meteen de goede en een 1-0 voorsprong op het scorebord!
In de tweede set volgde een gelijkaardig scenario: opnieuw stonden ze 8-16 in het krijt bij de 2e time-out. Waar in de eerste set de motor nog aansloeg, was dit nu niet het geval; Hellvoc pakte de set met 25-18 cijfers.
De derde set ging lange tijd gelijk op, maar dankzij het betere zet- en drop-werk ging de set uiteindelijk, nipt naar Hellvoc
In de vierde set liepen onze jongens opnieuw achter de feiten aan. Ondanks moedig weerwerk, ging de set opnieuw naar Hemiksem en zo stond de 1-3 eindstand op het bord

Ondanks de nederlaag mogen onze jongens trots zijn op het afgelegde parcours, met als bekroning de beker voor vice-bekerwinnaars!