Heenronde: een korte evaluatie


- 19/12/16 -

Afgelopen weekend werden de laatste wedstrijden van de heenronde gespeeld. Voor de ene ploeg verliep die al wat beter dan voor de andere ploeg.

Bij de volwassenen valt vooral DKWB1 op:
Enkele weken terug, kroonden ze zich al tot herfstkampioen en afgelopen weekend plaatsten ze zich ook nog eens voor de halve finale van de beker! Dit duel wordt gespeeld op zondag 12 februari om 9u00 in Waver: allen op post om hen naar de finale te roepen!.

Bij de jeugdploegen konden we ook vele goede evoluties (spelplezier, speelgelegenheid, competitie-ervaringen,...) ontdekken:
- Volleybalschool: elke woensdag 26 kindjes die spelenderwijs de eerste kneepjes leren, onder toeziend oog van Hans, Wannes en Rik.
- JU11 & MU11: een record aantal enthousiaste jongens en meisjes, opgedeeld in 4 competitieploegen en een ploeg die reeds deelnam aan 2 VIS-tornooien. In competitie zijn er eervolle vermeldingen voor de JU11-1, die de eerste ronde afsuiten op een knappe 4e plaats en voor MU11-1 die knap op een gedeelde 3e plaats staan.
- JU13 en MU13: ook in deze categorie 3 ploegen ingeschreven. We mochten zelfs 3 nieuwe meisjes en 3 nieuwe jongens verwelkomen. De MU13-1 staan op een voorlopig 3e plaats met een aantal wedstrijden minder dan hun naaste concurrenten. De eerste plaats is nog steeds in zicht!
- JU15 en MU15: een 30 tal meisjes en jongens, verdeeld over 3 ploegen. De MU15-1 beƫindigde de heenronde ongeslagen, op de eerste plaats. In de terugronde volgen nog 2 mooie duels met concurrent Hellvoc: de heenmatch in Waver vindt plaats op zaterdag 11 februari.
- MU17: 10 tal meisjes die zich elke week ten volle geven voor hun ploeg